Sponsors

AthleteSportsWorld

Uw triatlonwinkel in Nederland met eenvoudige en snelle verzending binnen Europa! Hier vindt u alle producten die u nodig heeft voor triatlon, zoals wetsuits, trisuits, transitietassen, zwembrillen, sportvoeding, accessoires en nog veel meer.

Cycle Center 53-11

Bij Cycle Center 53-11 is kwaliteit erg belangrijk. Dit komt niet alleen tot uiting in onze service, advies en uitstraling, maar zeker ook in het assortiment dat we aanbieden. We werken met premium merken en bieden op alle segmenten een groot assortiment. Daarnaast zijn wij een Cannondale premium store, Shimano Service Center en Assos ProShop. In 2016 is Cycle Center 53-11  benoemd tot Tweewielerwinkel van het Jaar. Kortom een bezoekje aan Cycle Center 53-11 is een echt dagje uit.

Threels Cycling

Threels Cycling, hoofdsponsor van Biehler Pro Cycling  is een gespecialiseerde onderneming waar u met al uw reparaties of vragen terecht kan. Door een brede kennis kan uw fiets snel gerepareerd worden zodat u weer de weg op kan. De koffie staat altijd klaar, en u bent van harte welkom om langs te komen.